Tipurile de construcții de unghii din gel

Unghiile sunt un detaliu important – poate chiar cel mai important detaliu.

Filozofia Rouge Nail Bar este că fiecare serviciu de manichiură trebuie sa fie un moment unic, privilegiat, executat cu un înalt nivel de tehnicitate și o înțelegere perfectă a așteptărilor clienților. Matematica este foarte simplă: o persoană grăbită, dar atentă la aspectul ei, are nevoie simultan de trei variabile, toate în același loc – un personal dedicat și prietenos, un pahar de prosecco și o varietate de branduri și culori.
Atunci când ești în căutarea unui model de construcție cu gel, echipa noastră îți pune la dispoziție foarte multe variante dintre care să alegi, care te pot copleși într-o primă fază. De aceea, noi ți-am pregătit un mic ghid practic pentru a identifica mai ușor modelul de construcție potrivit ție.

FORMA MIGDALĂ. Forma migdală este asemănătoare cu cea ovală, diferența fiind faptul că liniile laterale ale unghiilor nu sunt paralele, ci converg spre un vârf ușor ascuțit – exact ca la migdale.

FORMA PĂTRATĂ. Forma pătrată a unghiilor este populară pentru aspectul său practic, această formă este mult mai puțin predispusă la rupere.

FORMA BALERINĂ. Forma balerină a unghiilor este asemănătoare cu cea stiletto, dar cu varful tăiat, precum vârful pantofilor de balet.

FORMA STILETTO. Forma stiletto are vârful ascuțit și inspiră eleganță și feminitate, fiind recomandată în special pentru ocaziile speciale.

FORMA SQUOVAL. Forma squoval a unghiilor este o combinație superbă între stilul pătrat și oval. Această formă este perfectă pentru femeile dinamice.

La Rouge Nail Bar te așteaptă în permanență o echipă de peste 12 tehnicieni specializați în fiecare tip de manichiură și pedichiură: clasică, semipermanentă, gel, acrilic și diverse modele. Folosim doar branduri premium și tehnici avansate pentru rezultate spectaculoase, precum:
Manucurist, Nailic (Perfect Polish), TRIND, CND, Shellac, Gelish, Morgan Taylor, Deborah Lippmann, Estee Lauder – pentru a enumera doar câteva dintre brandurile internaționale în care avem totală încredere.

Alte articole

Economia de timp

Rouge Nail Bar – răsfățul express pentru persoane ocupate Te întrebi dacă experiența Rouge Nail Bar este pentru tine? În primul rând, orice clientă care

Inovația în domeniu

Te invităm într-o lume ROUGE, un loc al timpului frumos, al atenției pentru detalii și al băuturilor delicioase. Te invităm in lumea ROUGE, un loc al

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vă informăm că, în contextul situației generate de pandemia de COVID-19, Rouge Nail Bar respectă și a respectat întotdeauna toate normale de igienă, prevenție și siguranță.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.