Serviciile noastre,
experiențele tale

Suntem creatori de frumos, de la unghii în design-uri colorate până la look-uri inspirate care atrag toate privirile. Indiferent de personalitate, știm să te punem în valoare.
De asemenea, echipa noastra se poate deplasa in orice companie cu minim 30 femei pe care sa le rasfete cu servicii de beauty (mani & hairstyle & make-up) si cocktailuri sanatoase.
DESCOPERĂ mai mult

Manichiură & Pedichiură

TOATE
LOCAȚIILE

Hairstyling

TOATE
LOCAȚIILE

Make-up

TOATE
LOCAȚIILE

Cosmetică

TOATE
LOCAȚIILE

Spa Treatments

DETALII
ÎN CURÂND

Drinks &
Cocktails

TOATE
LOCAȚIILE

MANICHIURĂ
& PedichiurĂ

Pentru manichiuri și pedichiuri frumoase și rezistente, folosim doar produse profesionale și tehnici speciale. La Rouge Nail Bar puteți beneficia de toate tipurile de manichiură pe care vi le doriți, de la clasică la semipermanentă, la unghii tehnice și picturi pe unghii astfel încât mâinile voastre să arate impecabil și să vă reflecte pe deplin personalitatea.

Disponibil in:

HAIRSTYLING

La ROUGE NAIL BAR suntem pasionați de un singur lucru: să îți oferim cel mai înalt nivel de calitate și relaxare pentru o experiență de poveste. Avem o echipă pregătită să-ți ofere rezultate ireproşabile prin îmbinarea perfectă dintre tehnică, creativitate şi pasiune.

Disponibil in:

MAKE-UP

Dacă îți dorești un machiaj profesional, avem pentru tine cele mai cool și “en vogue” trenduri și tehnici în materie de machiaj. Fiecare sesiune de make-up este momentul acela de răsfăț maxim, executată cu maxim de pasiune și talent nativ și o înțelegere deplină a nevoilor tale.
Disponibil in:

COSMETICĂ

Oferim, fără îndoială, cele mai diverse tratamente de îngrijire facială necesare pentru aspectul strălucitor și sănătos al tenului tău. Soluții non-invazive și produse cosmetice pentru hidratare intensă, regenerare, tonifiere, elasticitate şi fermitate, toate personalizate special în funcție de nevoile tale.
Disponibil in:

EXTENSII GENE

Extensiile de gene, aplicate profesional, sunt un truc eficient pentru a obține o privire plină de contur și eleganță 24 din 24. La ROUGE NAIL BAR alegem împreună tiparul extensiilor de gene în funcție de forma ochiului și fizionomia chipului tău.

Disponibil in:

ADVANCED
COSMETICS

OxyGenera Pro propune un concept unic în tratamentele faciale cu Oxigen Hiperbaric, InfraRed Soft Laser, Microdermabraziune, Radiofrecvență Multipolară și Mezoterapie Virtuală. Dispozitivul WISHPro se bazează pe câmpurile magnetice care generează energie terapeutică în capetele de tratament și ajuta la penetrarea substanțelor active din capsule.

Disponibil in:

EPILARE
DEFINITIVĂ

Epilarea cu laser este o procedură din ce în ce mai căutată de către persoanele care își doresc îndepărtarea precisă și sigură a firelor nedorite de păr, indiferent de grosime sau culoare. Tehnologia avansată ROUGE NAIL BAR oferă confort maxim și rezultate pe termen lung.

Disponibil in:

BRONZ
ORGANIC

Vă propunem o soluție de bronzare organică cu ulei de Argan si Aloe Vera. MoroccanTan™ este cea mai sigură metodă pentru un bronz perfect și de lungă durată, dar și pentru o piele hidratată, hrănită și cu o strălucire naturală. Bronzarea organică durează 30 minute, iar rezultatele sunt vizibile după o ședință, fără riscuri și efecte secundare pentru piele.

Disponibil in:

Hair
Extensions

Puteti avea parul lung visat in doar 60 de minute iar rezultatele sunt uimitoare!

Imită creșterea naturală a părului și au 100% păr natural.

Sistemul este “invizibil” și dublează vomului părului de la rădăcină, fără să-l afecteze. Sunt ușor de purtat și foarte confortabile, se pot vopsi și coafa cu ușurință.

Disponibil in:

Drinks &
Cocktails

La ROUGE poți servi orice băutură, indiferent de oră sau anotimp.

Fie că vorbim de o cafea bine făcută, un fresh delicios sau o cupă de șampanie, importantă este socializarea alături de prieteni în timp ce savurezi băutura ta preferată.

Noi ne ocupăm ca fiecare experiență ROUGE să fie memorabilă!

Disponibil in:

Private
Events

Petreceri pentru zile de naștere, cu tematică, organizate special pentru clienți și prieteni sau, pur și simplu, petreceri fără motiv!

Rouge Nail Bar este soluția la îndemâna oricui pentru câteva ore de răsfăț și frumusețe, acompaniate de food & drinks delicioase, muzică și multă voie bună. Vă puteți bucura de manichiură, hairstyle și make-up realizate în același timp.

Disponibil in:

Do you love Rouge Nail Bar?

Înscrie-te acum la newsletter şi intră într-o comunitate a tuturor posibilităţilor.

Vă informăm că, în contextul situației generate de pandemia de COVID-19, Rouge Nail Bar respectă și a respectat întotdeauna toate normale de igienă, prevenție și siguranță.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.