Inovația în domeniu

Te invităm într-o lume ROUGE,
un loc al timpului frumos, al atenției pentru detalii și al băuturilor delicioase.

Te invităm in lumea ROUGE, un loc al timpului frumos pe care ti-l dedicam tie, al atenției pentru detalii și al băuturilor delicioase. Conceptul de „nail bar” a venit din ideea genială a unor prietene din New York în urmă cu câțiva ani. Conceptul a fost exportat imediat în Franța și Anglia cu mare succes, iar în 2012 a fost lansat în România: Rouge Nail Bar, primul bar de manichiură din București, un loc destinat persoanelor ce iubesc îngrijirea până la ultimul detaliu.
Pentru că industria de înfrumusețare se reinventează în fiecare zi, inovația este factorul cheie al salonului nostru de frumusete. Teleportează-te din Bucuresti într-un colțișor din New York în doar câteva clipe. Filozofia salonului este simplă: branduri premium, tehnici impecabile și super-moderne, echipă profesionistă, manichiură fără programare si servicii de beauty express.

Spațiul Rouge Nail Bar are în centru un bar profesionist de manichiură, restul locatiei fiind utilizata pentru a oferi alte servicii impecabile: pedichiură, coafură, cosmetică, masaj și machiaj, toate fiind realizate în cel mai scurt timp posibil, chiar și în același timp.
Indiferent de ce nevoie de înfrumusețare ai, le poți primi pe toate sub un singur acoperiș. Mai mult, odată cu deschiderea celui de-al doilea salon în Băneasa Shopping City, ne îmbogățim portofoliul și vă oferim noi opțiuni: epilare definitiva, advanced cosmetics și bronz organic.

Indiferent de ce nevoie de înfrumusețare ai, le poți primi pe toate sub un singur acoperiș. Mai mult, odată cu deschiderea celui de-al doilea salon în Băneasa Shopping City, ne îmbogățim portofoliul și vă oferim noi opțiuni: advanced cosmetics și bronz organic.

Atmosfera specială este dată de barul de băuturi care te invită la relaxare alături de prieteni sau familie. Poți bea o cafea, un fresh sanatos, un cocktail în culori delicioase sau o șampanie și te poți bucura de serviciile noastre în același timp.

Amenajat într-un stil chic urban de arhitecții Corvin Cristian și Yellow Office, Rouge Nail Bar este și un spațiu versatil unde puteți organiza cu succes evenimente private de până la 50 de persoane. De la petreceri de ziua de naștere, petrecerea burlăcițelor și până la team-building-uri și petreceri tematice, te invităm cu drag să celebrezi sfârșitul unei zile de excepție alături de prieteni.

Alte articole

Economia de timp

Rouge Nail Bar – răsfățul express pentru persoane ocupate Te întrebi dacă experiența Rouge Nail Bar este pentru tine? În primul rând, orice clientă care

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vă informăm că, în contextul situației generate de pandemia de COVID-19, Rouge Nail Bar respectă și a respectat întotdeauna toate normale de igienă, prevenție și siguranță.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.