Economia de timp

Rouge Nail Bar – răsfățul express pentru persoane ocupate

Te întrebi dacă experiența Rouge Nail Bar este pentru tine?

  1. În primul rând, orice clientă care pășește în lumea noastră devine vedetă, punem la fel de mult accent pe profesionalismul personalului cât și pe serviciile de bartending.
  2. În al doilea rând, frumusețea naturală prinde viață într-un mediu confortabil și urban-chic, alături de o băutură caldă sau un cocktail fabulos.
  3. În al treilea rând, barul de manichiură este locul ideal pentru zilele aglomerate, când îți dorești ca unghiile tale să arate impecabil cu orice preț.

Din 2012, Rouge Nail Bar este spațiul preferat a peste 5800 de clienți fideli, păstrându-ne standardele și promisiunile de la deschidere, cununate de eficientizarea timpului. Adăugăm serviciile de manichiură, pedichiură, hairstyle, make-up, cosmetică și bronz organic, care sunt organizate în așa fel încât să fie executate în cel mai scurt timp posibil. De aceea, experiența Rouge Nail Bar este un adevărat game-changer în industrie.

Mai mult, zona în care se află cele două baruri de manichiură sunt strategic alease, tocmai pentru a facilita accesul ușor din și spre zonele de business ale capitalei – Dorobanți, Pipera și Băneasa. Lasă-ți imaginația să zboare, căci echipa noastră este pregătită oricând să-ți transforme visul în realitate. Într-o singură oră poți beneficia de o sesiune de manichiură, pedichiură și coafură alături de un cocktail delicios și gustări sănătoase.

Alte articole

Inovația în domeniu

Te invităm într-o lume ROUGE, un loc al timpului frumos, al atenției pentru detalii și al băuturilor delicioase. Te invităm in lumea ROUGE, un loc al

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vă informăm că, în contextul situației generate de pandemia de COVID-19, Rouge Nail Bar respectă și a respectat întotdeauna toate normale de igienă, prevenție și siguranță.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.